Felhasználási feltételek

A használat feltételei

 1. Az eCégkereső adatbázisába való regisztráció során Cége bekerül rendszerünkbe, ezek után 48 órán belül kollégáink felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek végett. Az alapregisztrációra minden egyéni vállalkozó, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező társaság - továbbiakban Regisztráló - elhelyezheti adatait.
 2. Az eCégkereső online regisztráció során felvitt és folyamatosan módosítható adatokat a Regisztráló köteles írásban céges formában megerősíteni. A regisztrációt követően oldalunk ügyfélkapcsolati munkatársa a Regisztrálóval megkísérli a kapcsolatot felvenni további egyeztetésekre. A Szolgáltató kijelenti, hogy háromszori sikertelen kapcsolat felvételi kísérlet után nincs lehetősége (visszaélések elkerülése miatt) a felvitt új adatokat, vagy módosításokat megjeleníteni; új regisztráció szükséges.
 3. A Szolgáltató - lehetőségeihez mérten - minden megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a rosszindulatú, kárt okozó regisztrációkat. A feltöltött adatokért nem tud semminemű felelősséget vállalni harmadik féllel kapcsolatban.
 4. A Szolgáltató a legszigorúbb adatvédelmi elveket vallja. Harmadik személynek adatokat nem ad ki, azt adatbázis szerverein tárolja, technika és szakmai felelősséget vállal biztonságos tárolásért.
 5. Az eCégkereső üzemeltetői amennyiben az adatbázist külső támadás, illetve bármilyen fizikai sérülés éri nem vállal felelőséget az adatok megőrzésére vagy újratöltésére. Az ebből származó a regisztrált ügyfélt érő kárt vagy elmaradt hasznot nem téríti meg.
 6. Az eCégkereső üzemeltetői azonnal megtagadják a szolgáltatást, ha a regisztrációt végző személy a cégadatok között olyan adatokat közöl, mely jogszabályellenes, vagy obszcén, vagy közszeméremsértő, vagy mások személyes szabadságát, világnézetét, vagy jó hírét sérti. A szolgáltatás megtagadásának tényéről a Szolgáltató minden esetben a cégregisztrációban megadott e-mail címre értesítő levelet küld.
 7. Az info@ecegkereso.hu e-mail címen folytatott levelezés üzleti levelezésnek minősül, melyet a szolgáltató a szolgáltatás lejárta után további 90 napig tárol.
 8. Az eCégkereső tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk. Tilos oldalunk előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Szolgáltató azonban beleegyezik abba, hogy saját használatra ezen oldalak kivonatai számítógépén tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek.
 9. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor felülírja, grafikáját megváltoztatja a cégregisztrációban megadott adatok változatlansága mellett.
 10. A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az eCégkereső weboldalai kapcsolódnak.
 11. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot az eCégkereső regisztrációs feltételek megváltoztatására, melyről a regisztrált felhasználóknak értesítést küld.